La compra justa… a un click de casa!!!

En temps de confinament, opta pel Comerç Just des de la nostra botiga online

compra botiga(2)

La Tenda de Tot el Món, ofereix des de fa 5 anys la compra de productes de Comerç Just online des de www.la-tenda.org/botiga des de la que pots accedir a més de 950 productes d’alimentació, cosmètica natural, artesania, roba, neteja per a la llar ecològica i samarretes i bosses per a estampar. 

Tots els productes estan elaborats sota els criteris del Comerç Just, on els treballadors i les treballadores de les xicotetes organitzacions productores del Sud reben preus justs per la seua producció, tenen unes condicions laborals adequades, mantenen uns ingressos segurs a llarg termini, es fomenten les seues capacitats i formació, es lluita contra l’explotació infantil i no existeix discriminació de gènere ni de cap altra modalitat. Es complementa l’oferta amb més de 80 materials educatius com a jocs, contes, llibres i altres referències per a treballar l’Educació en Valors.

Es manté l’esforç perquè la persona consumidora accedisca a informació sobre el producte, les seues qualitats i els grups productors de Comerç Just que els han conreat o elaborat. A més, els més de 260 productes d’alimentació, compten amb una classificació en funció si estan certificats com BIO, agricultura ecològica, amb 130 referències, Sense Gluten, és a dir aptes per a persones celíaques, o poden ser consumits per persones que opten per dietes Veganes, exemptes de productes d’origen animal. Captura de pantalla 2020-05-09 a las 15.53.46

Les comandes poden arreplegar-se en la-tenda previa cita o rebre’ls a la teua casa, amb enviament gratuïts per a compres superiors a 50 euros.

La botiga on line de la-tenda de tot el món ofereix el servei tant en valencià com en castellà i compta amb el suport com a entitat col·laboradora de Caixa Popular.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.