la-tenda

La Tenda de Tot el Món, som una ONGD dedicada al Comerç Just i a l’Educació per al Desenvolupament, creada en 1998 al Camp de Morvedre.

Els objectius principal són promocionar i difondre el Comerç Just com eina per a intervenir des de la nostra realitat en la disminució de les desigualtats entre els països del Nord i del Sud, mitjançant el consum responsable.

La Tenda de Tot el Món, som una associació sense ànim de lucre, inscrita en el registre d’agents de cooperació de la Generalitat Valenciana i que treballem junt altres organitzacions formant part de la Coordinadora Valenciana d’ONGD , la Coordinadora Estatal de Comerç Just, de REAS Xarxa Valenciana i de Pobresa Zero.

Una de les accions és la comercialització  per aixó  a ‘la-tenda’ es ven productes d’alimentació, tèxtil i artesania de comerç just, tot oferint informació sobre l’elaboració del producte i els grups productors.

L’altra llinea d’acció és la Educació per al desenvolupament i Sensibilització mitjançant activitats de formació, socioculturals més a més disposem d’un Centre de Documentació i Recursos per què les persones interessades tinguen un punt de trobada, consulta i informació. També ofereix un servei d’assessorament i préstec de llibres, material audiovisual, carpetes pedagògiques i jocs; realitzant-se a més a més xerrades i tallers als centres educatius.

Transparència
Pots consultar les darreres memòries d’activitats i balançs econòmics aquí.

Contacte
la-tenda de tot el món
Ps. Vicente Moliner, 4
46520 Port de Sagunt (València)
Localitzacio de La-tenda en google maps

L’horari del punt de venda en la-tenda és:
Dilluns a Divendres de 10 a 13h i de 17:30h a 20h. Els dissabtes de 10:30h a 13:30h
[Horari especial en agost]

Telèfon:  96 267 90 26
Correu electrònic: correo@la-tenda.org

També podeu seguir les nostres propostes i actualitat a les xarxes socials:
facebook, twiter i instagram

info_la-tenda

Si vols rebre informació de les nostres activitats, sol·licita que t’enviem l’info_la-tenda en correo@la-tenda.org

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
Des de La Tenda de Tot el Món us informem que per a respondre a la nova normativa europea sobre privacitat i protecció de dades personals, que va entrar en vigor el dia 25 de maig de 2018, hem actualitzat la nostra política de privacitat que pots llegir ací.

Comments are closed.