Encontre de Voluntariat de La Tenda, el 6 d’abril!!!

tenda_20anys

El proper dissabte, 6 d’abril de abril, celebrem l’Encontre de Voluntariat de La Tenda de Tot el Món a la Casa Sanchez Coello de Benifairó de les Valls. L’encontre començarà a les 10h i finalitzarà amb una paella compartida. [Event en Facebook]

Encontre_Voluntariat_6abril19Aquesta trobada la realitzem amb l’objectiu d’analitzar i compartir idees de com evoluciona el projecte de promoció i comercialització de productes de Comerç Just i de sensibilització cap a un Consum Responsable des de la Educació per al Desenvolupament i així afavorir el compromís de la ciutadania amb la solidaritat amb les comunitats més empobrides del sud.

A l’encontre participen les persones voluntàries i sòcies implicades a l’actualitat, i també està obert a les persones interesades en conèixer el Comerç Just i les activitats que realitzem des de La tenda de tot el Món i que les puga interessar implicar-se de manera activa com a futures voluntàries. Tan sols cal inscrivir-se enviant un correu a correo@la-tenda.org, passar-se per la-tenda o telefonant al 96 267 90 26.

La-tenda de tot el món, ONGD formada al 1998 al Port de Sagunt, agraeix públicament la implicació de les persones voluntàries i associades que fan que dia a dia l’entitat continue sent una oportunitat perquè la ciutadania puga optar per la compra i consum de productes de comerç just, repercutint directament en la millora de la qualitat de vida de les comunitats productores”. Així mateix, agraïm a les persones consumidores de comerç just la seua opció solidària i responsable i a les ONGD, organitzacions socials, universitats públiques i administracions municipals que incorporen el comerç just i els criteris de la Compra Pública Ètica en la seua dinàmica de consum, la seua contribució a la lluita contra la pobresa i les desigualtats en les comunitats empobrides en el sud”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.