Moltes gràcies, estimat Mestre Arcadi!!

arcadi_oliveres_00

El 6 d’abril de 2021 s’en va anar el nostre estimat Mestre Arcadi Oliveres, compartim el missatge que li varem enviar el 28 de febrer de 2021 mitjançant la web Paraules per a l’Arcadi [Un espai per fer arribar mostres d’afecte a l’Arcadi Oliveres]

Estimat mestre Arcadi!!!

Des de La tenda de tot el Món al Port de Sagunt t’enviem una gran i molt sincera abraçada plena d’agraïment i d’admiració pel teu compromís amb la justícia social, i per la lluita per les persones més empobrides del planeta.
El 20 de maig de 2006 vàrem tenir el privilegi de celebrar el nostre huité aniversari com a ONGD amb tu. Al llarg d’aquell dissabte del “Seminari d’Economia Bàsica” vares compartir amb moltes persones del Camp de Morvedre, i gent vinguda inclús des de Múrcia, els teus coneixements i plantejaments crítics. Amb la teua energia encoratjadora al llarg de tota la jornada, la fermesa de les teues paraules i la teua honestedat, vàrem descobrir la teua tendresa humana.
Des d’aleshores, per a moltes persones de la nostra organització i del nostre territori, ets un referent de l’activisme social i del compromís crític i honest en la construcció d’una societat més justa, igualitària i solidària.

Et tenim i et tindrem als nostres cors, a les nostres ments, i a les nostres accions, ara i sempre…

Moltes gràcies, estimat Mestre Arcadi!!
Com ens agradaria poder tornar a abraçar-te!

Text publicat per l’equip deLa Tenda de tot el  Món el 28 de febrer de 2021 en Paraules per a l’Arcadi [Un espai per fer arribar mostres d’afecte a l’Arcadi Oliveres]

Compartim la darrera visita que vares fer al nostre poble a maig de 2016, amb la teua xerrada “El TTIP, el lucre per damunt de les persones” al Casal Jove del Port de Sagunt:
https://www.youtube.com/watch?v=6Bq-Y4-8ooY%5D

Bookmark the permalink.

Comments are closed.