actualitat / actualidad

  noticias notícies  .

Estem preparant una nou espai web... disculpeu!
Estamos preparando un nuevo espacio web... disculpad!

 

www.la-tenda.org/botiga


La-tenda de tot el món
forma part de:


ARXIU DE NOTES
DE PREMSA i
NOTICIES

+ Información solidaria Informació solidària


 

[+ info de Compra Pública Ëtical]

 

   

Estrena la nostra
tenda on line!!!

 
 
   

8 de Març: Dia internacional de la Dona
El Comerç Just és un comerç alternatiu la finalitat del qual és la lluita contra la pobresa i l'exclusió. En aquest tipus de comerç, els qui elaboren els productes reben un salari amb el qual poden viure dignament generant desenvolupament social i ambiental, tenen condicions decents de treball, no hi ha explotació infantil i es fomenta l'equitat de gènere; és per açò que el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el moviment de Comerç Just ens sumem ala lluita els drets de la dona.
A través del Comerç Just es promouen relacions comercials basades en la justícia social i econòmica, el desenvolupament sostenible, el respecte per les persones i el medi ambient. El Comerç Just fomenta l'equitat entre tots els subjectes implicats en la cadena de comerç. En aquest sentit un dels criteris més importants que treballa el Comerç Just és la lluita per l'equitat de gènere. En el Comerç Just la importància dels drets de les dones és molt important, es pot dir que una gran majoria dels protagonistes d'aquest moviment són les dones. El 80% dels membres de les cooperatives artesanals són dones, la majoria en una situació desfavorida i que, a través, del Comerç Just accedeixen a una major autonomia econòmica, una major autoestima i una major participació política a través de la seua implicació en les cooperatives, i per tant, en els moviments socials.

Urgen politicas nacionales e internacionales que garanticen los derechos de las mujeres
Manifest de la Coordinadora ONGD-Espanya i de la Coordinadora Valenciana d’ONGD

 
   

En falles: Xocolata de comerç just!!!
Ja estem en falles i sempre és agradable una bona xocolata, us proposem que enguany siga de Xocolata de Comerç Just i amb certificació d’agricultura ecològica.
Us proposem cacau de la varietat Crioll, provinent de Cepicafé de Perú, El Ceibo de Bolívia i Manduvirá de Paraguai. Podeu optar pel paquet de 350g (3,91¤ PVP) i d’1 kg (8.58¤ PVP)

 
La Tenda de Tot el Món i Caixa Popular signen un conveni de col·laboració per impulsar i promocionar el Comerç Just el Comerç Just com a eina de cooperació des del Consum Responsable.
El conveni signat s’emmarca en les relacions de col·laboració que La Tenda de Tot el Món i Caixa Popular mantenen des de fa més d’una dècada i suposa una marc estable d’aquesta relació per als propers tres anys, amb l’objectiu principal d’impulsar la realització d’activitats de promoció del Comerç Just i el Consum Responsable. Noticia completa
 
   
   

Info La-tenda

Especial Comerç Just i Turisme Responsable

Ja tenim disponible el darrer Info La-tenda dedicat a les opcions de Turisme Responsable i Camps de Treball Solidaris que ONGD i Organitzacions de Comerç Just ens proposem per a optar per altres formes de viatgar implicant-se en el coneiximent de les realitats del sud d'una manera alternativa i contribuïr al desenvolupament sostenible i socioeconòmic de comunitats empobrides.

Comerç Just i Turisme Responsable PDF

   
   
   

Especial Bio&Just&Local

Amb el darrera edició del Periódico de Aquí oferim un InfoTenda especial al voltant del consum ecològic i el comerç just, l'agricultura ecològica i els grups de consum.

 

Especial Bio&Just&Local PDF

 
   
 
Som Comerç Just!!
Organizaciones de Comercio Justo ponen en valor el trabajo realizado desde hace 22 años en tierras valencianas y reafirman la necesidad de seguir trabajando en la construcción de un mundo más equitativo a través del Comercio Justo y del Consumo Responsable.
22 años de trabajo colectivo, de cooperación, de esfuerzo para generar oportunidades de lucha contra las desigualdades que originan la pobreza en el Sur, y cada vez más en el Norte, y de lucha por la dignidad de las personas Comunicado conjunto e imágenes
Entidades participantes: Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat Jaume I de Castelló, Setem CV, Petjades, Oxfam Intermón, La Tenda de Tot el Món, Fundación Vicente Ferrer, Fundació Pau i Solidaritat PV, Fundació Novaterra Catering, Ecosol, Coordinadora Valenciana d’ONGD
 
       

www.la-tenda.org/botiga

  Estrenamos la-tenda online
La Tenda de tot el Món activa su tienda online, un espacio en la red a través del que se podrá consultar la oferta en alimentación, cosmética natural y otras opciones de comercio justo
Ante la llegada de la Navidad, La Tenda de tot el Món ha dado el primer paso para poner en marcha su tienda online lanzando a la red un escaparate digital a través del que se podrán consultar más de un centenar de productos de alimentación, cosmética natural, bolsas y camisetas para serigrafiar y otras opciones navideñas de comercio justo. En breve se activara la aplicación para poder realizar las compras por internet y recibir los productos adquiridos por mensajería postal.
Así a través de la dirección www.la-tenda.org/botiga se accede a un espacio en el que se muestran los productos, precios, descripción y el origen de los mismos. Desde la asociación de comercio justo se ha realizado un gran esfuerzo para mostrar todos estos productos con una exhaustiva herramienta a través de la que se puede filtrar por categorías dependiendo del tipo de consumidor. Un ejemplo de ello son los productos sin gluten que están identificados como tal o los aptos para veganos, un tipo de consumidor que no consume productos de origen animal. Una de las cuestiones más importante de este escaparate digital es la información que se facilita, así en los casos de cosmética natural se ha realizado un esfuerzo por explicar las cualidades de cada uno de los ingredientes como la rosa mosqueta, el karité o la jojoba asi como para el tipo de pieles para el que son indicados estos componentes.
 
   

Presentació al Camp de Morvedre de la Fundació NovaTerra
El proper dilluns, 27 d'octubre presentarem a la-tenda la Fundació Nova Terra, una iniciativa civil de persones i entitats que lluita contra la pobresa i l'exclusió social en la nostra societat recolzant a les persones més desfavorides, per mitjà de la seua formació i inserció laboral, en la seua promoció i integració plena en la societat. Els beneficiaris preferecialmnet de la Fundació són les persones i grups socials desfavorits social, cultural i econòmicament, especialment les que, per aqueixes circumstàncies, es troben en situació o risc de marginació i exclusió.
Tambés es presentarà la campanya "Més que una Flor", en la que enguany la-tenda de tot el Món col·laborarà en la venda de la tradicional Flor de Nadal per a la finaciació dels programes d'inserció sociolaboral

 
   

Del 22 de octubre al 3 de noviembre, recibimosla la visita de Alba Nidia Rojas y Mariano Ponce de CoopeAgri RL, cooperativa cafetalera y azucarera de Comercio Justo de Costa Rica.

Desde la-tenda de tot el Món os invitamos al Encuentro de Bienvenida que tendrá lugar el próximo miércoles 22 de octubre, en su primer día de estancia aquí, en el que nos contaran en primera persona la realidad de las comunidades productoras de café y azucar en Costa Rica, el funcionamiento de su cooperativa y como el comercio justo implica una mejora de sus condiciones de vida. Despues del coloquio compartiremos una picaeta con productos de comercio justo y los preparados por el voluntariado de la-tenda.

El programa de la visita incluye la realización de talleres en centros educativos de primaria, secundaria y universidades, así mismo se reuniran con instituciones públicas y organizaciones sociales. Si en tu entidad o centro educativo estaís interesados en realizar una actividad para conocer de cerca la realidad de las comunidades productoras de comercio justo contacta con la-tenda mediante correo@la-tenda.org

Esta actividad se desarrolla en el marco del proyecto "Millor si es Just: Comerç Just i Territoris sostenibles, que finacia la Conselleria de Bienestar social de la Generalitat Valenciana, mediante la convoatoria de ayudas a proeyctos de educación para el Desarrollo y Senbilización

 

 
   

El 17 d’octubre és el Dia Mundial per l'Erradicació de la Pobresa, i enguany Pobresa Zero, de la que forma part la-tenda de tot el món, proposa celebrar-ho sota l'eslogan "Contra la Pobresa que enriqueix: exigim Justicia Fiscal!!!" Desde la-tenda de tot el món us animem a participar en les activitats que es realitzen per exigir el compliment dels governs estatal, autòmic i municipals dels seus compromisos en la lluita contra la pobresa i especialment en:

Concentració Ciutadana al Camp de Morvedre
“Contra la Riquesa que empobreix: Exigim Justicia Fisca!!!
Divendres 17 d’octubre a les 20.15h Plaça Major de Sagunt. Convoca:Cáritas arciprestal

Manifestació a València.
Autobús per participar en la manifestació

Dissabte 18 d’octubre a les 17 h des de la Avinguda Jerónimo Roure (Port de Sagunt)
Tickets (5 euros) en La Tenda de Tot el Món i Escola San Pedro.
Organitza: Caritas San Pedro i La Tenda de Tot el Món.
Manifestació en facebook

Concert “Tots en un clam, Pobresa Zero!”
Teatre El Micalet, Divendres 17 d'octubre, 23h
amb Mª del Mar Bonet, Borja Penalba, Feliu Ventura, Alberto San Juán, Clara Andrés, Tomás de los Santos, Andreu Valor, Mire Vives i Lluerna Teatre. Presenta Francesc Anyó.
Entrades- Donatiu (mínim a 10 euros) Recaudació íntegra per a Pobresa Zero.
Venda d'entrades anticipades en la-tenda de tot el Món
Concert en facebook

Programa complet d'activitats i accions ciutadanes en www.pobresasero.org

 
   


Formación para la Solidaridad: Acercándonos al Sur 2014

Ya esta en marcha la XIII edición del curso “Acercándonos al Sur” organizdo por diez entidades: Área de Cooperación al Desarrollo de la Universidad Politècnica de València, Cáritas Diocesana de Valencia, CeiMigra, Centro Arrupe, Entreculturas, Oxfam Intermón, Ingeniería sin Fronteras, InteRed, Jóvenes y Desarrollo y La Tenda de tot el Món.
El curso consta de 30 horas lectivas y tiene como objetivo principal favorecer la formación para el voluntariado, tanto local como internacional y propone una formación básica sobre voluntariado y solidarida. En él se ofrecen claves sobre la cooperación y la solidaridad, así como el comercio justo, la interculturalidad, el enfoque de genero y los derechos humanos, entre otras temáticas. Programa completo en PDF
El plazo de inscripción está abierto y su primera sesión tendrá lugar el próximo sábado día 18. Las sesiones se realizan los sábados por la mañana de 10 a 13.30 y tres tardes de 16 a 19h en el Centro Arrupe-CeiMigra, (Gran Vía Fernando el Católico, 78, de Valencia.)
No dudes en ponerte en contacto con la-tenda para facilitarte la inscripción.

 
   
   
 
 
 
 
 
 
 

Jornada Comercio Justo y Desarrollo
Desde la-tenda de tot el món os proponemos comenzar el curso con una jornada de análisis y formación que nos ayude a descubrir las claves para un consumo más consciente, comprometido y transformador. En el modelo económico convencional Norte-Sur, Comercio y Desarrollo global parecen términos contrapuestos, precisamente en este contexto de desigualdad surge el movimiento de Comercio Justo con el objetivo de visualizar que las transacciones comerciales se pueden hacer de forma horizontal, justa, sostenible y humana. Así entendemos la realidad del Comercio Justo como una herramienta de Cooperación más, al alcance de personas, colectivos y administraciones públicas.
Contaremos con 2 ponentes de excepción, en primer lugar el profesor y activista Carlos Ballesteros que analizará el comportamiento de las personas consumidoras y el cuestionamiento político de sus opciones de compra. Pretendemos sembrar la inquietud, mirar qué se esconde detrás de lo que consumimos, cultivar el pensamiento crítico sin dejar que la crítica nos bloquee y desactive, sino aportando alternativas concretas.
Tras él, la especialista en comercio justo, Cristina Ramón, aportará claves para conectar el comercio justo y su impacto en el desarrollo social y económico de las comunidades productoras de origen, algunas cifras y experiencias concretas que avalen al comercio justo como movimiento de economía social y solidaria en la lucha contra la pobreza y defensa de los derechos humanos.
La inscripción es gratuita, y la puedes realizar hasta el jueves 25 de septiembre, enviando un correo electrónico a correo@la-tenda.org indicando tus datos personales (nombre completo, DNI y correo electrónico). También puedes inscribirte llamando al 962679026 o en La-Tenda de tot el Món. Si quieres certificado de participación debes indicarlo en el momento de la inscripción

Programa de la Jornada en PDF
evento de la jornada en facebook

 
   

La Tenda de tot el Món convoca “Objectiu: Morvedre Sud”

La cuarta edición del concurso de fotografía solidaria "Objectiu Morvedre Sud” intenta favorecer el conocimiento de experiencias de cooperación al desarrollo, estancias solidarias y turismo responsable vividas por personas del Camp de Morvedre entre octubre de 2010 y octubre de 2014 mediante imágenes de la realidad de los países del Sur a través de la visión de personas u ONGD de la comarca que han participado en proyectos de cooperación, campos de solidaridad o viajes de turismo responsable . Presentación de fotografías hasta el 3 de noviembre.

ACCEDER a bases del concurso [PDF]

 
   

Visita de productores desde Costa Rica
Del 22 de octubre al 3 de noviembre, recibimos la visita de Alba Nidia Rojas y Mariano Ponce de CoopeAgri, Coopeagri RL, cooperativa cafetalera y azucarera de Comercio Justo de Costa Rica.

Si en tu entidad o centro educativo estaís interesados en realizar una actividad para conocer de cerca la realidad de las comunidades productoras de comercio justo contacta con la-tenda mediante correo@la-tenda.org

 

Comercio Justo
en Onda Cero
Miniespacio radiofónico de “La Tenda de tot el Món” y Onda Cero Sagunto para conocer el comercio justo, sus productos, sus criterios, las materias y las personas que lo hacen posible. [Escuchar]

 
   

 
   
 
   

Més de 60 ciutats i pobles celebrem enguany el Dia Mundial de Comerç Just
Pots conèixer totes les actvitats que es celebren en la nostra comunitat en:Agenda de la Coordinadora Valenciana d'ONGD
I en la resta de l'estat espanyol en: Agenda de actividades la Coordinadora Estatal de Comercio Justo

 
   

 

 
   
   
 
         

Disculpeu, estem en procés de canvi d'aquest espai web
i l'actualització no serà l'adient.
Podeu seguir l'actualitat en

Disculpad, estamos en proceso de cambio de este espacio web y la actualizació no sera la adecuada.
Puedes seguir la actualitat en:
facebook.com/latendadetotelmon

 

Ja és possible optar per Cafè de Comerç Just en Albalat dels Tarongers.
A partir d'aquesta setmana a la Nova Tenda del Carrer de Mig, 4 de d'Albalata deld TArongers ja es pot trobar Cafè Morvedre, gràcies a la implicació de Lorena i de la seu familia!
El Cafè Morvedre és un projecte de La-tenda de tot el món. ONGD de Comerç Just i prové de la cooperativa Aruhacos de Colombia i de la cooperativa KCU de Tanzania. El Cafè Morvedre és un 30% tanzano y un 70% colombià.

 
   
 


#justiciacasoblasco

Son momentos de exigir justicia, defender la dignidad de la cooperación y luchar contra la corrupción que ha desviado el dinero destinado a la lucha contra la pobreza, para enriquecimiento. En la-tenda ya puedes comprar tu camiseta de comercio justo por 10¤ y colaborar en financiar los gastos judiciales de la acusación popular de la Coordinadora Valenciana de ONGD.

Puedes encontrar más información y documentación en www.casoblasco.info

 
   

"Justitos"
pero contentas!

Catálogo de detalles y regalos de hasta 10 euros para amigas y amigos (invisibles o visibles), familia, compañeras y compañeros...

[Acceder Catalogo Justitos PDF]

 

Comercio Justo
en Onda Cero
Miniespacio radiofónico de “La Tenda de tot el Món” y Onda Cero Sagunto para conocer el comercio justo, sus productos, sus criterios, las materias y las personas que lo hacen posible. [Escuchar]

 
   
 
   

Navidad 2013

Catalogo Especial de Regalos de Comercio Justo...

Artesania, Infantil, Hogar, Textil, Cosmetica, Bisuteria, Alimentación

En nadal,
millor si és Just!!!

[ACCEDER PDF]

 

La-tenda a les universitats publiques valencianes.
La setmana passada varme estar a la Universitat Politècnica, i aquest setmana estarem en la Universitat de València el dimarts de 10 a 16h, en la Facultat de Geografia i el dijous en la Facultat de Medicina.
El dimecres 18 de desembre, a Universitat Jaume I de Castelló, concretament en el vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials participarem en la VII Fira d’ONGD, Comerç Just i Ecològic que organitza la Universitat Jaume I, cita a la qual La Tenda acudeix tots els anys.
[Cartell Universitat de València pdf]

 
   

Catàleg de Comerç just
per a Organitzacions Socials
[ACCEDIR A PDF]

Catàleg de Comerç just per a Organitzacions Socials

Des de la-tenda hem ela·laborat aquest catàleg amb l'objectiu de facilitar la incorporació de criteris de consum responsable en Organitzacions Socials.

Es reflecteixen una gran varietat de propostes i tipus de productes, pero no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres per poder trobar les alternatives més coherents amb els vostres criteris socials i mediambientals i amb els objectius de les nostres entitats, en el marc del moviment del comerç just i el consum responsable.

 


Catàleg de
Cestas de Navidad de Comercio Justo
[ACCEDER A PDF]

Cestas
Navidad 2013

Se acerca Navidad... tiempo de encuentro, de fiesta, de solidaridad, de regalos...

Sabemos que la situación económica, es muy complicada... y os proponemos un consumo responsable de regalos y de alimentación con los que cambiar muchas realidades de personas empobrecidas desde la Justicia y la Igualdad.

Por ello, antes de optar... conoce las propuestas justas y responsables de Cestas de Navidad de Comercio Justo

 
           

Novetat 2013
Catálogo de Productos de Comercio Justo seleccionados para
BARES
y CAFETERÍAS

[ACCEDER PDF]

Nadal 2013


Caramels i Piruletes

Lliures d’explotació infantil, amb sucre de canya de les cooperatives de les Illes Maurici,
Paragua i Costa Rica)

[ACCEDER PDF].

 

Rifa navideña de dos cestas de productos de Comercio Justo

La Coordinadora Estatal de Comercio Justo ha organizado la rifa de dos cestas de productos de Comercio Justo, valoradas en 400 y 200 euros respectivamente.

Se pueden conseguir las papeletas en la-tenda de tot el món con compra superiores a 15¤ durante todo el mes de diciembre y hasta el próximo 4 de enero de 2014.
El sorteo se realizará el día 7 de enero de 2014.

 
   

ATENCIÖ El Racó d'Oportunitats estarà en marxa fins el 5 de gener de 2014


 

Després de 15 anys venent productes de comerç just en la-tenda hi ha alguns que porten molts anys en les prestatgeries, peces soltes... És el moment de donar-los una oportunitat de venda a preus més avantatjosos.
Amb el Racó d'Oportunitats pretenem renovar la-tenda i poder adquirir nous productes
que ajuden a viure amb dignitat a les comunitats productores.
Podeu trobar productes de bisuteria, d’artesania per a la decoració de casa, joguines per a xiquets o xiquetes, papereria, jocs de taula per totes les edats, espelmes, etc. També podeu adquirir peces de roba, bosses, motxilles, roba per a la llar, etc en definitiva moltes Oportunitats.

Informació Actualitzada en Event Facebook

Activitats Complemèntaries

 

INAUGURACIÓ
Dijous 28 de novembre, 18h.
Degustació de productes de comerç just i presentació de les Activitats complemèntaries del Raco d'Oportunitats

CONTACONTES INFANTIL
Dissabte 30 de novembre. 12h

LES TRES BESSONES MARQUEN UN GOL


NADAL A LA TENDA
Dilluns 2 de desembre 19h
Degustació de productes nadalencs de comerç just i presentación de la mostra betlems i de la decoració nadalenca de la tenda.

Dissabte 14 de desembre 10h
Activitat amb
la Colla Verda

 
   
   

La-tenda
per dins!

Visita virtual a La-tenda de tot el Món amb tecnologia de Google Street View gràcies al fotògraf Alberto Saiz

 

Contra la riquesa que empobreix, ACTUA! Les persones primer
Les persones i organitzaciosn que formen Pobresa Zero demanem un model econòmic alternatiu que no genere desigualtats i empobriment i que afovorisca a les persones.
Activitats Pobresa Zero 2013

 
   

Curso de Formación para la acción voluntaria o para comprender mucho más que ocurre en este mundo y que podemos hacer para cambiarlo.
Matricula hasta 16 octubre

Programa del curso

 

 

 

Estiu +Just
Refrescs, sucs, cremes de protecció solar, aperitius, samarretes, borses per a la platja o la piscina...

En la-tenda de tot el món tens tot el que cal per a gaudir d'aquest estiu... bé de quasi tot.

En agost amb horari especial de 10.30 a 13.30h i descasem de l'11 al 25.

 

40cm (alto) x 37cm (ancho). Asa 97cm

R que R...
Les 7 R's del consum responsable.
Bossa de cotó ecològic i de comerç just des de la India per nomes 4¤

Certificació FAIRTRADE i ECOCERT.

També pots accedir a bosses sense serigrafriar per 3 ¤

 
   

Dijous, 20 de juny a les 19:30 en la seu d’Intersindical en Juan de Mena, 18 de València

A La-tenda de tot el món pots accedir a la revista Opcions des del seu primer número.

Què celebrarem el pròxim 20 de juny? Celebrem el 10è aniversari d'Opcions
Què celebrarem el pròxim 20 de juny? Que la revista encara està en funcionament, 11 anys després. Que, a pesar de la situació actual, per fi, disposem de banca ètica o distribuïdors d’electricitat 100% verd, que abans no existien. Que portem 42 números. Que som prop de 2500 subscriptors. Que cada vegada més hi ha persones més conscienciades de l’important que és pensar el que consumim i com consumim i actuar en conseqüència.
Ho celebrarem amb Montse Peiron, la directora de la revista que ens acompanyarà 10 anys després de la primera presentació (va estar amb Isabel Atela, membre de la redacció) per a compartir vicissituds, projectes, aprenentatges, etc. que han viscut durant aquests 11 anys. + Informació

 

Guia CPE
[visionado ISSUU]

Documentación Jornadas

El pasado 9 de mayo, Pilar Carceller presentó la versión actualizada de la Guia práctica para la incorporación de la compra pública ética en los ayuntamientos.
Esta presentación se realizó en el Centro Cultural de Beneficencia, en el marco de la Jornada Municipios, Cooperación y Solidaridad organizadas por la Coordinadora Valenciana de ONGD y Diputación de Valencia.

 
Celebrem el Dia Mundial del Comerç Just Maig 2013
 


Al voltant del 11 de maig celebrem
que altre comerç més humà és possible,
celebrem el Dia Mundial del Comerç Just.

Des de La-tenda de tot el Món us convidem
a participar en les diferents activitats que organitzem per celebrar que existeix una altra forma
de comerç més humana i ecològica
.

Enguany el nostre Dia Mundial serà més dolç que mai. ja que ens centrem en el sucre, amb el lema
" Per endolcir-te la vida, no cal amargar ningú"
.

I per a que siga més dolç de veritat i saber més sobre el Sucre de Comerc Just, pots consultar Informe i el Receptari de Cuina editats per la Coordinadora Estatal de Comerç Just

Caixa Popular col·labora en aquest programa d'activitats.

 
   

Viernes 10 > 18h.
La-tenda de tot el Món
"Economía del Bien Común y Comercio Justo" Charla-Coloquio con Paco Álvarez.
Autor de “No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa”, "La bolsa en tu bolsillo", i coautor de “Adiós peseta…” Ex viceprersidente de la Bolsa de París i Conseller-Director de la Bolsa de Valencia hasta 2000. Preside "ÉTICA Familiy Office". Más información en la web
La Bolsa y La vida y en el blog no le digas a mi madre que trabajo en bolsa

Al finalizar... merendola justa y lectura del Manifiesto del Día Mundial del Comercio Justo.

Event Facebook

 

Ruta del Sucre del Comerç Just
Camp de Morvedre

Anem de celebració per 12 restaurants i bars del Camp de Morvedre, gaudint de productes solidaris i de qualitat que respecten a les persones i el medi ambient.

+ Info: ruta del sucre

 
   

Diumenge 12, de 11 a 18h.
Riu Túria [Pont de les Flors]

Festa del Comerç Just
Tallers i activitats per a totes les edats. Informació, sensibilització i venda de productes de comerç just per celebrar el Dia Mundial del Comerç Just.

Organitza: Xarxa Valenciana de Consum Responsable - CVONGD

Event Facebook

Dilluns 13 > 17.30h.
Col·legi Major Rector Pesset
Universitat de València

Presentació del Video
¿Que es el Comercio Justo?
i de l'Investigació sobre Compra Pública Ètica en el País Valencià.

Organitza:
Xarxa Valenciana de Consum Responsable - CVONGD
amb la col·laboració de la Universitat de València.

 
   
Estreno digital del Video ¿Que es el Comercio Justo?

Dissabte 18, 18h.
Casal Jove del
Port de Sagunt

Xerrada Col·loqui
Comerç Just
i Drets Humans

Presentació del Video
¿Que es el Comercio Justo?
al Camp de Morvedre i de la Exposició "Tu tries el que compres".
Degustació de Productes de Comerç Just

Coorganitza: Casal Jove

 
   

Dissabte, 4 de maig en

Vale regal per un paquet de sucre Panela de Comerç Just a recollir en la-tenda... per a les 25 primeres persones

 
   
 

24 d'abril de 2013
15 anys de comerç just!!! Gràcies!!! Felicitats!!!

Hui complim 15 anys de la creació i posada en marxa de La-tenda de tot el Món i us donem les gràcies a totes les persones, organitzacions i entitats que heu contribuït per a reduir les desigualtats Nord-Sud a través del Comerç Just, com eina de cooperació per al desenvolupament, i la sensibilització per un Consum Responsable des de l'Educació per al Desenvolupament.

Amb el vostre suport, militància, implicació en aquest projecte de solidaritat i l'opció pel comerç just seguirem generant desenvolupament i relacions justes amb les comunitats més empobrides del SUD!!!

Més imatges de la inauguració 24 d'abril de 1998

 
 
   

2013
Any Internacional
de la Quinua
A la-tenda trobaràs quinua i productes realitzats a partir del aliment dels Deus

 

15 de marzo: Día Mundial de los Derechos de las Personas Consumidora

Organizaciones de Comercio Justo destacan el poder de los consumidores para consolidar prácticas comerciales más ecológicas y humanas.La tenda de tot el Món y la Coordinadora Estatal de Comercio Justo (CECJ) recuerdan a consumidores y consumidoras que con cada elección en sus compras apoyan unas prácticas comerciales determinadas. [+INFO]

 

 

És Nadal, temps de trobada, festa i regals, i tot pareix indicar que la situació econòmica, és molt complicada...

Des de la-tenda de tot el món us proposem a la ciutadania un consum responsable de regals i d'alimentació amb els que canviem moltes realitats de persones del sud des de la Justicia i la Igualtat.

També proposem a les administracions públiques, empreses i organitzacions socials regals carregats de solidaritat, responsabilitat i justícia, una opció coherent i sostenible, i que es converteix en un exemple positiu de consum responsable per a la ciutadania.

Coneix les propostes justes i responsables per aquestes festes de Nadal de La tenda de Tot el món en els catàlegs digitals o visita la-tenda

 
nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 •
 

Para niñas

y niños

Juguetes, marionetas, peonzas, juegos de mesa, lápices, estuches, mochilas, imanes, huchas, decoración de habitaciones, moviles, delantales, marcos de fotografías, monederos, llaveros, cuentos, puzles y juegos de Ekilikuá... hasta mapas de Peters

Catálogo Navidad Infantil [PDF]

 

Catálogo Regalos Navidad [PDF]

 
nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 •

> Catàlegs de Cistelles i Lots de Nadal 2012

Cistelles fins 20 euros [Accedir PDF]

Cistelles de 20 a 40 euros [Accedir PDF]

Cistelles de més de 40 euros [Accedir PDF]

> Solucions Personalitzades
Si no has trobat solucions a les vostres necessitats, us oferim més possibiltats per poder personalitzar el vostre lot nadalenc,
posa't en contacte amb nosaltres en el 96 267 90 26 o en pedidos@la-tenda.org

> Catálogos de Cestas y Lotes - Navidad 2012

Cestas hasta 20 euros [Acceder PDF]

Cestas de 20 a 40 euros [Accedir PDF]

Cestas de más de 40 euros [Accedir PDF]

> Soluciones Personalizadas
Si no has encontrado soluciones a vuestras necesidades, os ofrecemos más posibilidades para poder personalizar vuestro lote navideño,
ponte en contacto con nosotras en el 96 267 90 26 o en pedidos@la-tenda.org

 
nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 • nadal 2012 • navidad 2012 •
 
Una dulce   ¡Esta Navidad puede ser diferente!
 
manera de cambiar el mundo!!
 

Proponemos a los Reyes Magos que repartan caramelos de Comercio Justo de manera responsable,
un acto de compromiso de todos los niños y niñas con los derechos sociales, laborales y medioambientales de aquellos países en los que se produce el azúcar con el que están hechos.
Libres de Explotación Infantil Sin Gluten!
Catálogo de Caramelos 2012 [Acceder PDF]
Catàleg de Caramels 2012
[Accedir PDF]

 
   

Las condiciones meteorológicas provocan la cancelación de la Manifestación de Pobresa Zero en Valencia y se anula el autobús previsto desde Puerto de Sagunto organizado por Cáritas y La-tenda de tot el Món.
Seguiremos trabajando por acabar con la pobreza y contra los recortes en cooperación y políticas sociales.
+ info www.pobresazero.org

17 octubre: Día Mundial por la Erradicación de la Pobreza. Por la Solidaridad, por la Cooperación, por el Comercio Justo
Los recortes generan Pobreza. Las Personas primero. Nota de prensa [PDF]
>> Cartel Camp de Morvedre [jpg] >> Material de difusión [web] >> Programa de Actividades [web] >> Manifiesto [PDF]

 
   

El Comercio Justo en España aumenta un 16’8% en 2011

Este es el principal dato del informe “El Comercio Justo en España 2011. Comercio y Desarrollo” presentado por la Coordinadora Estatal de Comercio Justo con la aportación de los datos de venta de Fairtrade España.
Presentación de Arcadi Oliveres

[Informe completo PDF]

 
En tiempos de crisis, las personas primero.
Máximo consenso por la defensa de la Cooperación
y la Solidaridad en la asamblea extraordinaria
de la Coordinadora Valenciana de ONGD
+ información
 
   

Curso de Formación para la acción voluntaria o para comprender mucho más que ocurre en este mundo y que podemos hacer para cambiarlo.

programa castellano [pdf]
programa valencià [pdf]

 

Día Mundial
contra la Pobreza:

¿Que dicen los
productores y productoras de
Comercio Justo?

www.comerciojusto.org

 
Desde la-tenda de tot el món hemos editado un nuevo info_la-tenda, en esta ocasión dedicado al café de Comercio Justo
y a la visita de las productoras de café de Nicaragua que compartimos hace unos meses.
[ACCEDIR PDF]
 
   

Novetat Estiu 2012!! Enguany en Agost* també podrem optar pel comerç just.
Estarem a la vostra disposició en horari de 10.30 a 13.30h
*Encara que del 15 al 24 descansarem i tancarem

 
   

Manifestació Dissabte 16 de juny de 2012 a les 19h.
Pl. Alfons el Magnanim (Parterre) de València.

Convoquem des de la Xarxa de Xarxes d´Acció Social i Cooperació.
Des de la La-tenda de Tot el Món com a entitat de la Coordinadora VAlenciana d'ONGD i de Pobresa Zero, integrades en la Xarxa de Xarxes d´Acció Social i Cooperació fem una crida a la ciutadania a la participació activa en la manifestació

Manifest de Convocatòria, adhesions i més informació en: laxarxadexarxes.wordpress.com

 
 
   

La-tenda de tot el món, es uno de los puntos de recogida de adhesiones para tramitar la Iniciativa Legislativa Popular impulsada por la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH) que promueve y que necesta de 500.000 firmas en todo el Estado.

+info: PAH Morvedre

 


+info correo@la-tenda.org

Estiu Just!!!
Samarretes de comerç just per a col·lectius, associacions...
Informa't de les possibilitats per a col·lectius, associacions, entitats i administracions públiques per poder optar per samarretes de comerç just per a estampar que contribuïsquen a un estiu compromès amb criteris de dignitat, justícia i respecte mediambiental.
 
   
 
   

El Comercio Justo en Europa
Taller con Carola Reintjes, Directora Ejecutiva de WFTO (World Fair Trade Organization/Organización Mundial del Comercio Justo) y fundadora de IDEAS, de la Coordinadora Estatal de Comercio Justo y de REAS Red de Economia Alternativa y Solidaria. Co-autora del libro “Los sellos y sistemas de garantías para el comercio justo” Icaria Editorial (2009)
En una primera parte se pretende analizar la trayectoria, particularidades y situación actual del Comercio Justo en los países europeos con mayor implantación y nuevas áreas emergentes. Se presentará no solo la evolución del volumen de ventas, productos más consumidos y principales canales de distribución, sino también las fortalezas y debilidades de las organizaciones de Comercio Justo nacionales, y el conocimiento y aceptación de la ciudadanía. Esto nos permitirá comparar con la situación en España y valorar la tan usada frase de “los 20 años de retraso respecto a Europa”. En una segunda parte conoceremos las redes internacionales más importantes, su trabajo, dificultades, y los retos a los que se enfrentan.
+ información en díptico programa [pdf]

 

Sábado, 19 de mayo de 2012
D
e 11 a 14h Casal Jove > Port de Sagunt evento en facebook >

 
   


evento en facebook >>

 

¡ evento en facebook >

 
   
 

[Video Objecció fiscal a la despesa militar]

+ Informació en: [www.antimilitaristas.org]
[Como hacer la Objeción fiscal al Gasto Militar]

Objeción Fiscal al Gasto Militar 2011
El gasto militar del Estado Español en 2011 ha sido de 18,618 millones de euros para fines estrictamente militares y que suponen el 5,3% de los presupuestos generales del Estado.
La objeción fiscal de gastos militares
es un gesto cívico y comprometido, por la paz, por un mundo sin violencia, sin guerras, sin ejércitos
. Desde la-tenda de tot el Món nos adherimos a esta campaña, con el convencimiento de nuestra opción por un mundo más justo y os animamos a realizar este gesto.
 
   
cuanto más azucar...
más dulce!
... y más justo!
[Ampliar información]
 

Postales desde Miedocracia
Exposició de creacions de
El Roto en el Casal Jove del Port de Sagunt fins 26 d'abril/2012

 
   

Manos Amigas,
Escoles solidàries,
Morvedre Acull,
Korima,
Adra,
La Casa Nueva y
La-tenda de tot el món
en defensa de la solidaritat
i de la cooperació en
l'Ajuntament
de Sagunt.

Escrit al Alcalde de Sagunt [PDF]
[el economico]
[Morvedre_info]


Aprendices de Nomearse
Casa de Cultura del Puerto de Sagunto
Obra en castellano y para todos los públicos. Venta de entradas anticipadas en La-tenda de tot el món.Precio: 6E Venta Taquilla: 1 hora antes del comienzo de la obra
Viernes 30 de marzo, 22.30h
Sábado 31 de marzo, 20.30h
 
   

 

 

La Tenda de tot el Món se adhiere a la Huelga General y permanecerá cerrada el 29 de marzo.
Para frenar la actual crisis financiera no es necesario comprometer los derechos de los ciudadanos y las ciudadanas con medidas socialmente injustas, laboralmente regresivas, y económicamente erróneas, que suponen el empeoramiento de las condiciones de vida de la ciudadanía en general y que incumplen los compromisos adquiridos en la lucha contra la pobreza en el mundo. +info

 
   
 

La Coordinadora Valenciana de ONGD acuerda impulsar la transformación de las políticas de cooperación. [AMPLIAR]

Reacción de la Coordinadora de ONGD ante las declaraciones del Ministro Margallo.sobre la política de cooperación internacional [AMPLIAR]

 
   

 

Nos han visitado dos productoras de café de comercio justo de Nicaragua.
La Tenda de tot el Món ha recibido la visita de Gloria Rivera e Ivania Calderón, con las que hemos compartido un completo programa de actividades y reuniones con diferentes colectivos del mundo educativo, asociativo e institucional a lo largo de los 15 días que han vivido en el Camp de Morvedre
[Nota de prensa PDF] [Imágenes de la visita]
Productoras del mejor café de Nicaragua] Entrevista VLC Social
Entrevista de Pura Gómez "Sin Fronteras" Radio Nacional de España
Entrevista para la Coordinadora Estatal de Comercio Justo
[Morvedre Info] [El periodico de aqui] [El Economico ]

 
   
 
   
 
   
 
   

Plazas limitadas. Inscripción gratuita. Antes del jueves 2 de febrero mediante correo electrónico a correo@la-tenda.org indicando los datos personales. También puedes inscribirte llamando al 96.267.90.26 o en La Tenda de tot el Món.

 

Taller que pretende dar una visión de la práctica del Comercio Justo y el Consumo Responsable desde la perspectiva de la Soberanía Alimentaria, analizando los debates que sobre este tema han surgido dentro del movimiento de Comercio Justo como el riesgo de dirigir el cultivo y la producción en el Sur hacia la exportación exclusivamente, o la conveniencia en términos de sostenibilidad de la importación de productos que se cultivan en el país donde vendemos.

+ info en [Programa en PDF]

Impartido por Xavier Montagut, presidente de la Xarxa de Consum Solidari, economista especializado en comercio internacional, comercio justo y consumo responsable. Coautor entre otros libros de “Alimentos globalizados”, “Supermercados, no gracias”, “Del campo al plato”, “¿Adónde va el Comercio Justo”, “Cambio de rumbo en las políticas agrarias latinoamericanas”, y numerosos artículos. Activista ampliamente conocido en el sector, participando en Foros internacionales sobre Soberanía Alimentaria.

[cartel en PDF]

 
   


Día del Árbol
2
012
en la montaña de Romeu

El Grup d’Estudis Mediambientals del Centre d’Estudis del Camp de Morvedre, junto con otras entidades colaboradoras como la AVV Ciutat Vella, la Tenda de Tot el Món y el grupo de teatro de mayores ‘La Il•lusió’, celebrará y organizará el Día del Árbol en Sagunto con una plantación “abierta a todo el mundo”

 
Esta plantación será el próximo domingo 29 de enero en la montaña de Romeu (camí del Corretger). El punto de encuentro será el Trinquete, a las 9.30 horas, desde donde subirán hasta Romeu, o se puede acudir directamente cada uno por sus propios medios, hasta el bar o club social de la urbanización de Bonilles, donde a las 10 horas donde tendrá lugar el almuerzo.
El acceso será por el camino viejo de Teruel para desviarse después por el camino de Romeu. Tras el almuerzo se ascenderá caminando hasta la zona de plantación al camino de Corretger, tras unos 25 minutos de trayecto sencillo
 
   
   

UNIDES PEL COMERÇ JUST.
Juntes combatem la pobresa
i la injustícia

S’Altra Senalla i La-Tenda de tot el Món, les Illes Balears i la comarca del Camp de Morvedre a València, ens unim aquest Nadal marcat per la crisi, per oferir a la ciutadania un món de propostes de Comerç Just. Una de les millors opcions: regals de la millor qualitat i carregats de solidaritat, responsabilitat i justícia.
Perquè no és el mateix: l’alternativa de vida per a milers de famílies d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina és que tu consumeixis productes de Comerç Just.

Catàleg Regals Nadal 2011 [ACCEDIR PDF]

 
NOVEDAD 2011!!. Haz tu pedido de los productos del Catálogo de Navidad por correo electrónico escribiendo a pedidos@la-tenda.org Indica tu nombre, teléfono de contacto, y códigos/descripción de los productos. Una vez te avisemos, ya puedes pasar por la-tenda a recogerlo y pagarlo. No esperes, suelen agotarse...
 
nadal 2011 > nadal 2011 > nadal 2011 > nadal 2011 > nadal 2011 > nadal 2011 > nadal 2011 > nadal 2011
 
Arriba el temps de Nadal i des de la-tenda de tot el món us proposem moltes possibilitats per opcions coherents, solidàries i sostenibles de comerç just des
d'un consum responsable.
Aquest Nadal,
no és el mateix:
Millor si és Just!
 

Valencià
> Catàleg de Cistelles i Lots de Nadal [PDF]
> Cistelles i lots personalitzats [web]
> Catàleg de Caramels i altres regals per a xiquetes i xiquets [PDF
> Catàleg de Postals [PDF]
> Catàleg Regals Nadal 2011 [ACCEDIR PDF]

 

Castellano
> Catálogo de Cestas y Lotes de Navidad [PDF]
> Cestas y lotes personalizados [web]
> Catálogo
de Caramelos y otros regalos para niñas iy niños [PDF]
> Catálogo de Postales [PDF]

 

 

Jornada de Comerç Just i Consum Responsable
18 de desembre d'11 a 19h en el Gran Via Marques del Túria de València
Activitats per a tots els públics
- Degustació de 11 a 12h
- Taller de comerç just de 11 a 13h
- Taller de cuina de 12 a 13h
- Concert d'Obrint Pas...en acústic! de 13 a 14h
- Circ "El circuit produccions" de 17 a 18h
- Concert de Black Arrisse (reggae) de 18h a 19h
- Paco Valiente amb les seues músiques del món ens amenitzarà tot el dia.
- Espais d'informació i venda de productes de comerç just de les ONGD de la Xarxa.
Organitza: Xarxa Valenciana de Consum Responsable.

 
   
 
Gràcies
a totes les persones que amb el vostre temps,
implicació i militància fem que el Comerç Just
siga una realitat al Camp de Morvedre.
Gràcies a totes les voluntàries i voluntaris!!!
Gràcies a les sòcies i socis!!!
5 de desembre dia internacional del voluntariat
 
   
 
 
   

La Conselleria de Justicia y Bienestar Social incumple la ley en materia de Cooperación al Desarrollo

ACTÚA
PARA QUE EL GOBIERNO VALENCIANO NO RECORTE EL PRESUPUESTO EN COOPERACIÓN
En 3 años, la Generalitat valenciana ha reducido en más del 78% la Ayuda al Desarrollo e incumple la Ley Valenciana de Cooperación y el Pacto Contra la Pobreza. ACTUA!!!

 

Aprendices de Nomearse
Teatro de Begoña: 26 y 27 de noviembre 19,30h.

Venta de entradas anticipadas: La-tenda de tot el món. Precio: 6 euros
Obra en castellano y para todos los públicos integrada en la Programación Cultural del Ayuntamiento de Sagunto
pero fuera de Abono.

 
   

 

"El Comercio Justo nos garantiza un precio estable”
Exolina Aldana, de CECOCAFEN (Nicaragua)
[Entrevista completa en Comerciojusto.org]

 
   

Presentación del informe "El Comercio Justo en
España 2010. Crisis, impactos y alternativas"

Universitat de València. La Nau.
(C/ Universitat, 2)
Viernes 14 octubre, 19h.

 

Con la participación de:

- Clara Martínez Fuentes, vicerectora de Sostenibilitat i Infraestructures de la UV
- Gonzalo Donaire, responsable de Estudios de la CECJ
- Antonio Baile, presidente de la Coordinadora Estatal de Comercio Justo
- Josep Maria Felip, director general de Integración y Cooperación de la Generalitat Valenciana
- Carles Xavier López Benedí, presidente de la CVONGD.

[Saluda - invitación PDF]
[Informe El comercio justo en España 2010 PDF]

 
   

Encuentro de Tiendas de Comercio Justo
Sábado, 15 de octubre de 2011
Casal Jove >> Puerto de Sagunto

Esta Jornada nace de las inquietudes detectadas desde hace años en el conjunto de las Tiendas de Comercio Justo sobre las dificultades y esfuerzos que supone optar por esta opción de cooperación. Tenemos problemas y retos comunes a todas las Tiendas dentro del heterogéneo mundo del Comercio Justo, y en ocasiones no hemos encontrado los espacios específicos para compartirlos. La coyuntura de crisis económica global que estamos sufriendo también nos afecta en gran medida y pone en peligro nuestra continuidad y crecimiento.
Pretendemos que en el Encuentro se expongan experiencias que se estén llevando a cabo con éxito o hayan realizado Tiendas de Comercio Justo. Serán muy concretas, posibles, sencillas de ejecución, centradas en la realidad de las Tiendas y esperamos que muchas. Desde la asociación hemos elegido algunas, pero el resto quedarán plasmadas en un dossier y también tendrán su espacio. El formato busca ser lo más participativo posible, con tiempo, en la medida de las posibilidades, para poder preguntar y dialogar entre todos los asistentes.

La inscripción es gratuita, y se debe realizar antes del jueves 11 de octubre, mediante correo electrónico a correo@la-tenda.org indicando los datos personales. También puedes inscribirte llamando al 962679026 o en La-tenda de tot el món. Plazas limitadas. Se emitirá certificado de participación a las personas que lo soliciten para lo que es imprescindible añadir el número de DNI.
+INFO: Programa Completo del Encuentro [PDF]

 
   
 

Asamblea de la Coordinadora Estatal de Comercio Justo
Domingo, 16 de octubre de 2011
Casal Jove >> Puerto de Sagunto

Información de interés para participantes

 
 
 
 
   

 

 
   

CRISIS HUMANITARIA EN AFRICA
Somalia, Norte de Kenia y Etiopía

ACTUA

 
   
 
   


C
iutadanía contra la pobresa
Presentat l'informe de Seguiment del
Pacte Valencià contra la Pobresa
per la Coordinadora Valenciana d'ONGD, Pobresa Zero, i Plataforma 2015 i més,en el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València
[Informe complet i més informació]

En marxa
"Millor si és just"

La-tenda de tot el món comença el projecte amb la financiació de la Generalitat Valenciana, mitjançant les ajudes a projectes d'educació per al desenvolupament.

El projecte te com a objetiu principal sensibilitzar sobre el valor afegit que suposa l'opció per productes de Comerç Just i el seu impacte en la reducció de la pobresa. Les activitats que es desenvoluparan fins a maig de 2012, pretenen donar a conèixer els diferents àmbits i actors del Comerç Just: les matèries primeres, els grups productors i les organitzacions.

 
   

[manifest 2011 PDF]

[video dia del comerç just al camp de morvedre 2011]

Dia Mundial del Comerç Just
És Just el que necesitem

Et convidem a celebrar el dia del Comerç Just amb una degustació dels nostres productes, activitats per a xiquets i xiquetes, accions teatrals i musicals...

Dissabte 14 de maig de 17.30h. a 21h
Triangle Umbral del Port de Sagunt
Amb la col·laboració de l'ajuntament de Sagunt

7 Espais per celebrar el Dia mundial del Comerç Just: Drets, Qualitat, Sostenibilitat, Respecte, Compromís, Satifacció, i Varietat. Des de les 17.30h. activitats per a xiquetes i xiquets, degustació de pastís de xocolata, punt d'informació... al llarg de la vesprada accions de la Kultrum Batukada... 18h acció teatral... 20h. lectura de manifest. [manifest 2011 PDF]

[Invitació PDF] [+ info: nota de premsa PDF] Fotografies 2010 [ACCEDIR]

Diumenge 15 de maig 17h.
Plaça Dr. Landete, Russafa València
Amb la col·laboració de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania
[Invitació PDF]

 
   

Presentació d'informe “El Comerç Just en el País Valencià
Seu de la CVONGD T Dijous, 12 maig, 19h.
Amb al participació d'Amat Sanchez, autor de l'informe i Silvia Ibañez, representant de la Xarxa Valenciana de Consum Responsable.

[informe en valencià PDF]

[informe castellano PDF]


[Propostes de la CVONGD i Pobresa Zero als Partits Polítics PDF]

La Cooperación al Desarrollo Valenciana entra en campaña electoral
La Coordinadora Valenciana de ONGD reúne a los cuatro partidos políticos con representación en Les Corts para debatir las propuestas electorales sobre Cooperación al Desarrollo en un acto de gran concurrencia pública.

[+ INFO en CVONGD.org]

 
   

El ayuntamiento de Benifairó de Les Valls aprueba por unanimidad el apoyo al comercio justo a propuesta de La Tenda de tot el Món
[+ info: nota de premsa PDF]

info_la-tenda especial sobre Comercio Justo y Consumo Responsable.

[ACCEDIR PDF]
 
   

Objeción Fiscal al Gasto Militar
El Presupuesto del Estado para 2010 destina 18,160 millones de euros (50 millones de euros diarios) para fines estrictamente militares y que suponen el 9,8% de los presupuestos generales del Estado.
La objeción fiscal de gastos militares
es un gesto cívico y comprometido, por la paz, por un mundo sin violencia, sin guerras, sin ejércitos
.
Desde la-tenda de tot el Món nos adherimos a esta campaña, con el convencimiento de nuestra opción por un mundo más justo.
[Como hacer la Objeción fiscal al Gasto Militar]
Campaña 2010 [Informe web]

 
   

Taller de Consum Responsable en les ONGD
Dimarts, 10 de maig de 2011, de 16 a 19,30h
Seu de la Coordinadora Valenciana d'ONGD [C/Moro Zeit, 9 València]

Taller per a la incorporació de criteris de consum responsable en ONGD i associacions.
Analitzarem el tipus de productes i serveis que utilitzem a les nostres organitzacions en els diferents àmbits d’activitat i els criteris que ens regeixen habitualment.
També ens aproparem a l'establiment de criteris socials i mediambientals aplicables i ens acostarem a alternatives més responsables i coherents amb els objectius de les nostres entitats, així com a les possibilitats que ens ofereix el moviment del comerç just i el consum responsable en aquest moment.
El taller serà dinamitzat per Carles Xavier López i Blanca Ribelles, de l’equip de coordinació de la-tenda de tot el món.
Aquest taller està dirigit a persones voluntaries o professionals d’ONGD d'organitzacions socials, i d’associacions en general.
La inscripció és gratuïta, i s'ha de realitzar abans del divendres 7 de maig, mitjançant un correu electrònic a correo@la-tenda.org o a info@cvongd.org indicant les vostres dades personals. Places limitades.

[+ info: nota de premsa PDF]

 
   
 

Objectiu: Morvedre Sud
III Concurs de Fotografia Solidària

Acte de lliurament dels premis i inauguració de la exposició de les fotografies presentades a la III edició del Concurs de Fotografia Solidària Objectiu: Morvedre Sud.

Dijous, 24 de març de 2011, 20h
La-tenda de tot el món
[Invitació PDF] [+ info: nota de premsa PDF]

 

 
   
 

La-Tenda continua en Sagunt con su programa de sensibilización en los ayuntamientos de la comarca
Exposició, punt d’informació i degustació gratuïta de Cafè de comerç just per a treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Sagunt de 9.30 a 11h
Dimarts 22, a l’Ajuntament.
Dimecres 23, a l’edifici de Camí Real
Dijous 24, al Centre Cívic Antic Sanatori
Divendres 25, a la Tinença d'Alcaldia
[+ info: nota de premsa PDF] [Invitació PDF]

 

Amb la igualtat... altre món és possible
Celebrem el dia de les Dones

 
Dona Ixil, creadora de somnis

Exposició de fotografies de Morena Pérez-Joachin, al voltant de les dones de la comunitat Ixil de la Sierra de Nebaj al Municipi de Quiché, en Guatemala.

De l’1 al 14 de març a La-Tenda

 

Dones i cooperació al desenvolupament

Dimecres, 9 de març de 2011, 18h
La-tenda de tot el món

Cafè Tertúlia amb Elena Cristini,
delegada de Paz y Desarrollo en el País Valencià i vocal del Grup de Gènere de la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

[ACCEDIR SALUDA PDF]

[+ info: nota de premsa PDF]

 
   

El mundo árabe: del inmovilismo" a la revolución.
Cafè Tertulia
Dijous, 17 febrer, 19h
Café tertulia amb José Manuel Rambla, periodista del Levante-EMV i col·laborador de Rebelión, El Viejo Topo y Diagonal. Moment de trobada i diàleg, amb un cafè Morvedre, per analitzar que està passant a Egipte, Tunez, Jordania i altres països àrabs. [invitació pdf]

 

La Tenda comienza un programa de actividades de sensibilización en los ayuntamientos de la comarca
Faura y Benifairó seran las primeras poblaciones del programa de actividades dirigido a los trabajadores municipales del Camp de Morvedre, para fomentar el comercio justo
y la compra pública ética.
[+ INFO Nota Prensa PDF]

 
   

Comerç Just a La Ribera

El divendres 11 de febrer a les 20h s'inaugura
la botiga de comerç just a La Troballa a Algemesí

Càrites Interparroquial d'Algemesí posa en marxa la Botiga La Troballa, amb el suport i assessorament de La-Tenda de tot el Món.

 
   

MIRADAS DE ESPERANZA Y HUMILDAD [Chiapas]
Fotografia ganadora en la II edició realitzada per Esther Tamarit López [El Caragol, col.lectiu de suport a la rebel.lió zapatista]

 

Objectiu: Morvedre Sud
III Concurs de Fotografia Solidària

L'associació la-tenda de tot el món [comerç just i solidari del camp de morvedre], amb la col·laboració de l'àrea de cooperació de l'ajuntament de Sagunt, posa en marxa la tercera edició del concurs de fotografia solidària Objectiu: Morvedre Sud.
Les obres es lliuraran personalment a la-tenda de tot el món (Passatge Vicente Moliner, 4 baix. Port Sagunt). El termini d'admissió conclourà el 28 de febrer de 2011.
Bases en valencià [ACCEDIR PDF]
Bases en castellà [ACCEDIR PDF]

Fotografies participants en la segona edició [ACCEDIR]
[+ INFO Nota Prensa PDF]

 
   

Info_la-tenda especial sobre Comercio Justo y Compra Pública Ética.

[ACCEDIR PDF]

 

Info_cdr
Full de novetats bibliogràfiques i audiovisuals
del centre de documentació i recursos

[ACCEDIR PDF]

 
   

Jornada sobre Consumo Responsable
Sábado, 22 de enero de 2011
Casal Jove >> Puerto de Sagunto

Desde la asociación la-tenda de tot el món [comerç just i solidari del camp de morvedre] os proponemos comenzar el año con una jornada de formación que nos ayude a descubrir claves que posibiliten nuestra contribución a conseguir una sociedad más justa, responsable y solidaria. Esta jornada se centra en el Consumo Responsable: reflexionar, conocer experiencias y recursos para un consumo más consciente tanto en el nivel personal como en el colectivo. y contará con la participación de Isidro Jiménez, fundador de ConsumeHastaMorir (proyecto de Ecologistas en Acción), Susana Ortega de REAS (Red de Economía Alternativa y Solidaria) de Aragón y Begoña Cabaleiro de la Fundación Emaús del País Vasco.
Por la tarde, realizaremos un taller práctico para la incorporación de criterios de consumo responsable en organizaciones sociales, ONGD y asociaciones en general. Analizaremos el tipo de productos y servicios que usamos, el establecimiento de criterios sociales y medioambientales aplicables, y nos acercarmos a alternativas más responsables, así como las posibilidades que nos ofrece el Comercio Justo.

La inscripción es gratuita, y se debe realizar antes del jueves 20 de enero, enviando un correo electrónico a correo@la-tenda.org indicando vuestros datos personales. También puedes inscribirte llamando al 962679026 o en La-tenda de tot el món. Plazas limitadas.
[+INFO: Programa de la jornada PDF]

 
   
   
En Nadal: Millor si és just!
 

Catàleg de regals de Nadal 2010
Us proposem una selecció de regals de comerç just per regalar en les festes nadalenques. Una opció solidària des del consum responsable.
[Accedir Catàleg Regals de Nadal PDF]

 
Catàleg de lots i cistelles de comerç Just
Aquest catàleg és una selecció de lots i cistelles de nadal per adminitracions públiques, associacions, i empreses que opten pel comerç just i el consum responsable. [Accedir Catàleg Lots i Cistelles PDF]
 
   
Compra Pública Ètica
 

[INVITACIÓ PDF]
[CARTELL PDF]

Café tertulia sobre Compra Pública Ética.
Dimarts 30 de novembre, 19h
La-Tenda de tot el Món

Amb Laura Rodríguez, coordinadora Compra Pública Ètica d’IDEAS i coordinadora del Programa Europeu Public Affaires en Espanya
  Caramelos de comercio justo:
una propuesta muy dulce!!
Desde la-tenda de tot el món te proponemos una nueva opción para fiestas, cumpleaños, eventos, cabalgatas...: los caramelos elaborados con azúcar de caña de Comercio Justo. [+INFO: Catálogo de Caramelos 2010 PDF]
 
   
Ases  

ASESORIA COMPRA PÜBLICA ÉTICA

La-Tenda de tot el món ha puesto en marcha un servicio de asesoramiento gratuito para favorecer el comercio justo y la inserción criterios compra pública responsable, éticos, sociales y ambientales, en procedimientos de compra y contratación de las administraciones públicas.
Contacta con nosotros y te facilitaremos toda la información de la que disponemos así como una amplia variedad de ejemplos de administraciones de distintos tamaños que ya han optado por el Comercio Justo.
cpe@la-tenda.org

 

 
 
El ayuntamiento de Algimia de Alfara muestra su apoyo al comercio justo.
La corporación aprueba una declaración institucional a favor del comercio justo a propuesta de la-tenda de tot el món. [+INFO]

 

II Jornada técnica sobre Compra Pública Ética.
Las administraciones públicas como Agentes de Desarrollo Sostenible.
Martes, 30 de noviembre de 2010. Casal Jove Puerto de Sagunto.
[+INFO: PROGRAMA PDF]

[+ NOTA PRENSA PDF]

 
25 de Novembre: Dia de lluita contra la violència de gènere
 
Cafè tertúlia:
Violència econòmica cap a les dones.
La violació dels drets econòmics, socials i culturals de les dones en el sud.
Dimarts, 23 de novembre, 19h. La-Tenda de tot el Món
A càrrec de Carmen Miguel Juan, representant d'IPADE al PV, membre del Grup de Gènere de la CVONGD.

 

[cartel pdf]
[Muevete por la igualdad]

Exposició “Es de justicia. Muévete por la Igualdad”
De l'11 al 23 de novembre,
a la La-Tenda de tot el Món
Exposició d'Entreculturas en el marc de la
Campaña Muevete por la igualdad que ens ajuda a a conèixer les claus de la lluita per la igualtat. Segons els Informes de Desenvolupament Humà del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD), no hi ha cap país del món en el qual les dones disposen de les mateixes oportunitats que els homes.

 
   

[invitació pdf] [Fotografies]
Organitza:
Caritas Parroquial de San Pedro y La-Tenda de tot el Món

Cafè tertúlia:
"Pobreza y Objetivos del Milenio
La Educación: clave para el desarrollo."
Dimecres, 13 d'octubre, 19h. La-Tenda de tot el Món
Xerrada Coloqui amb Cecilia Villarroel, coordinadora d'Entreculturas-CV i del Grup d'Educació de la CVONGD.

 

Autobús per particicipar en la Manifestació a València.
Dissabte 16 octubre, 18h.
Eixida a les 17h [Av. Jeronimo Roure] i tornada a la finalització de la manifestació.
Reserva: la-tenda de tot el món i col·legi Sant Pere.
Preu: 1 euro xiquetes i xiquets, 4 euros persones adultes.

 

Setmana contra la Pobresa
Pobresa Zero:Les Persones Primer
Programació completa 2010

 
   

Paella per la Gerència. 9 d'octubre de 2010
Festa per la Gerècnia Púíblica i pel Campus de les Arts Escèniques

Tickets s 2 euros en La-tenda

 

L'Ajuntament de Puçol recolza institucionalment el Comerç Just
La corporació de Puçol és el primer ajuntament de L'Horta Nord en aprovar una declaració institucional a favor del comerç just. La Tenda de tot el Món agraeix la seua aprobació, per unanimitat de tots els grups polítics. [+INFO]

 
   

[invitación pdf]

[cartel pdf]

El Café de Comercio Justo desde Nicaragua
Charla coloquio con Exolina Aldana, miembro de la Central de Cooperativas Cafetaleras del Norte en Nicaragua (CECOCAFEN).
Jueves 30 de septiembre 19h. Centro de Formación de Persona Adultas “Miguel Hernández” Puerto de Sagunto.
[+INFO]
 

Curso nuevo con papel y lapices de Madera Justa
Ya podeis adquirir en la-tenda de tot el món los lapiceros de la campaña Madera Justa así como los paquetes de papel FSC, reciclable y libre de cloro. El 3% del importe deeste papel se destina a plantaciones
Una opción que combina el comercio justo y la certificación FSC. [+INFO]

 
   
 
   

 

 

la-tenda de tot el mon és una associació sense ànim de lucre, inscrita en el registre d'ONGD de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional
i forma part de la Xarxa Valenciana de Consum Responsable, la Coordinadora Valenciana d'ONGD i de la Coordinadora Estatal de Comerç Just

 acceso a correo interno

Acerca de este sitio