III Nit Solidària Pobresa Zero 2016 “Dóna´m la mà” divendres 14 d´octubre

concert851

Entrada 12 euros amb Candela Roots, Pilar Martínez, Emma Get Wild, Judit Neddermann, Mireia Vives, Berta Iñíguez, Gemma Humet, Donallop, Mª José Bixquert, Carraixet, Pepa Alós, Noèlia Villeta, Neus Ferri, Rosana Pastor, Marina Rossell, Marinah (Ojos de Brujo), Acadèmia La Cultural Tango València i Jove Muixeranga de València. Presenten María Minaya i Sénia Mulayali, conductora Júlia Sorlí.

La cultura i la solidaritat es donaran la mà en la ‘Nit Solidària Pobresa Zero 2016. Dóna’m la mà’

El Teatre Principal de València acollirà divendres que ve 14 d’octubre aquest espectacle de música, humor i activisme en el qual participen, entre uns altres, Marina Rossell, Rosana Pastor, Marinah (Ulls de bruixot), Judit Neddermann, Mireia Vives, Gemma Humet, grups musicals com Candela Roots, Carraixet, Emma Get Wild o Donallop i de Tango com l’acadèmia La Cultural de València o la Jove Muixeranga de València, a més presentaran María Minaya i Sénia Mulayali, amb la conducció de Júlia Sorlí, l’acte se celebra en el marc de les activitats de la Setmana contra la Pobresa que organitza la campanya Pobresa Zero.

València, 13 d’octubre.- Pobresa Zero organitza divendres que ve 14 d’octubre a les 22.30 hores en el Teatre Principal de València la ‘Nit Solidària Pobresa Zero 2016. Dóna’m la mà’, un espectacle en el qual, en el marc de la Setmana contra la Pobresa, que té lloc del 10 al 17 d’octubre, diversos artistes actuaran en benefici d’aquesta campanya d’incidència política que demanda polítiques públiques efectives contra la pobresa, la desigualtat i en favor de la cooperació al desenvolupament.

En aquest sentit, l’humor, la música i l’activisme es donaran la mà amb actuacions, entre unes altres, de la cantautora Marina Rossell amb 42 anys en els escenaris de tot el món amb més de 20 discos i d’altres col·lectius amb artistes com George Moustakí, Lluis Llach, Monserrat Caballé, entre uns altres. Una excepcional veu que en el seu últim disc Cançons de la resistència fa un recorregut per les cançons compromeses fent un al·legat contra les guerres. Una altra de les participants Marinah (Ulls de Bruixot) que amb la formació va signar 7 discos i des de 2013 en solitari, farà amb una fusió d’estils, cercant els punts de trobada entre el flamenc, reggae, hip-hop, rock i música electrònica.

En aquesta línia actuarà Judit Neddermann, cantant i compositora de Vilassar de Mar, que presenta el seu segon disc “Un segon” Tambien actuarà des d’Alcoi, Neus Ferri, que després del seu pas pel programa de televisió “La Veu” aquesta consolidant la seua carrera musical com a compositora i cantant. Les cantants Mireia Vives, Berta Iñíguez i Gemma Humet ens proposaran un espai especial anomenat Cançons de fer camí.

Actuaran diversos grups musicals com el valencià Candela Roots amb el seu reggae compromès amb el seu nou treball “Humanité”, el folk valencià Nova canço del grup Carraixet, el pop indie i folk d’Emma Get Wid i des de Mallorca el duo acústic i sensible del grup Donallop

Els monòlegs seran a càrrec de l’actriu Rosana Pastor, referent per a diverses generacions, compromesa dins i fora de l’escenari, que interpretarà a Eduardo Galeano i l’actriu Pilar Martínez aportarà un monòleg de “Les Mares Preses”, homenatge a totes aqueixes dones anònimes que amb la seua resistència, van vèncer malgrat pertànyer al bàndol dels vençuts. El toc d’humor estarà en la mà de les actrius Pepa Alòs i Noèlia Villeta que ja amb la seua Pimentó Xou ja va fer les delícies dels espectadors. L’acadèmia La Cultural Tango València que porten 16 anys fomentant i desenvolupant la cultura del tango argentí a València, posaran el toc de ball a la Nit Solidária. La Jove Muixeranga de València posarà el fermall final a la gala. La presentació i animació estarà a càrrec de les actrius María Minaya i Sénia Mulayali amb la conducció de Júlia Sorlí

Pobresa Zero commemora la Setmana contra la Pobresa amb desenes d’activitats que se celebren a partir del 10 d’octubre i que culminaran el dissabte 15 d’octubre amb les manifestacions contra la pobresa a València, Alicamte i Castelló. Totes les activitats i actualitat sobre el tema es troben en la web: www.pobresazero.org

Bookmark the permalink.

Comments are closed.