Fira a València #SOMCOMERÇJUST també al Nadal

Cel·lebrem la Fira de Nadal el 16 de desembre en València

banner-700x330(1)

De cara a les pròximes dates nadalenques, les organitzacions de comerç just recomanen optar per alternatives solidàries i responsables com el Comerç Just. Davant l’actual situació de crisi, provocada pels efectes d’un model comercial que situa els beneficis econòmics per sobre de qualsevol altre criteri, les organitzacions de Comerç Just destaquen que aquesta alternativa consolida un model econòmic en el qual les persones i els seus drets són el més important. Després de més de mig segle de trajectòria, actualment el Comerç Just està implantat en més de 70 països i demostra que és possible fer un comerç que, a més de beneficis econòmics, genera desenvolupament i protegeix el medi ambient.

Dissabte que ve 16 de desembre la Coordinadora Valenciana de ONGD organitza una nova edició de la Fira de Nadal de Comerç Just en ple cor de València (Passeig de Russafa cantó plaça de l´Ajuntament, veure lloc ací) amb quasi d’una desena de punts de degustació i venda de productes de Comerç Just, informació i animació de carrer.

La fira -en la qual participen les ONGD Cáritas, Oxfam Intermón La Tenda de Tot el Món, Proyde, Ecosol, Petjades, Solidaridad Internacional PVromandrà oberta al públic d’11 a 19 hores.

Per a les persones que participen informant-se, gaudint i comprant en la Fira de Nadal podran participar en el sorteig d’una cistella de productes de Comerç Just valorada en 50 euros.

Tota l´informació en la web http://www.cvongd.org/comerciojusto

Bookmark the permalink.

Comments are closed.