Comença el tour de “Empoderades. Dones del Comerç Just”

L’exposició “Empoderades. Dones del Comerç Just” és la nova eina de sensibilització que La Tenda de Tot el Món utilitzarà per a portar el seu missatge a la ciutadania. Podrà visitar-se fins al 8 de juny en el Casal Jove del Port i des del 9 al 19 de juny en el Casal Jove de Sagunt. Posteriorment estarà disponible per a préstec gratuït en diferents espais de la comarca, intentant que no deixe de ser vista de manera ininterrompuda fins a finals d’enguany.

L’exposició inclou fotografies i testimoniatges de treballadores de cooperatives que es dediquen a la producció de café a Nicaragua, de roba a l’Índia i d’oli de argán al Marroc. Compte com el Comerç Just afavoreix l’apoderament de les dones i la igualtat de gènere: “Ja no soc la dona que estava a casa cuidant de la família. M’han obert una porta perquè jo mateixa puga tirar avant”, diu des de la seua finca de café l’agricultora nicaragüenca Johana Montenegro. Des del Marroc, Amina Ait Taleb, presidenta d’una de les cooperatives productores d’oli de argán, explica “Hem aconseguit trencar el mite que una dona per si sola no té els mitjans per a tirar avant amb èxit”. A l’Índia, des del taller de confecció de la seua cooperativa, Guddiva Yadav compte “Soc la primera dona de la meua família que treballa, em sent orgullosa d’això i a més soc un exemple per a la generació més jove”.

Informe divugatiu de la Exposició «Empoderades. Dones del Comerç just» en valencia

Informe divugativo de la Exposición «Empoderadas. Mujeres del Comercio justo» en castellano

Aquesta activitat es realitzar en col·laboració de la Coordinadora Estatal de Comerç Just i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt i del Casal Jove del Port i de Sagunt. En 2020 Sagunt va rebre el títol de Ciutat pel Comerç Just.

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.